Banca C.R. Firenze a lansat serviciu bancar pe internet

Banca C.R. Firenze Romania a anuntat lansarea produsul \"CR Firenze Online\", care va permite accesul in timp real la servicii bancare, ce vor putea fi efectuate de pe calculator si se va adresa persoanelor fizice si companiilor ce sunt clienti ai bancii, informeaza NewsIn

Clientii bancii pot folosi acest serviciu pentru plati catre beneficiari si catre trezorieria statului, programarea unor plati la date fixe, plati in valuta pentru parteneri straini, transferuri de pe contul curent, schimburi valutare, managementul depozitelor, vizualizarea extrasului de cont, plata salariilor si altele.

Prin folosirea acestui serviciu de e-banking, clientii bancii se vor putea folosi de serviciile bancii in orice moment al zilei, atat din tara, cat si din strainatate, informeaza comunicatul C.R. Firenze. De asemenea, cei ce vor utiliza CR Firenze Online in urmatoare luni vor beneficia de reduceri promotionale, mai anunta banca. Sistemul de securizare al tranzactiilor va fi dupa standarde internationale, informeaza C.R. Firenze.

Banca C.R. Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar C.R. Firenze din Italia in martie 2006, dupa transferul catre acesta a pachetului majoritar de actiuni, reprezentand 56,23% din capitalul social.

Banca detinea, la sfarsitul primului semestru din 2006, active de 291,9 milioane lei (81,8 milioane euro), care reprezinta 0,2% din activele bancare romanesti, fiind a 30-a banca romaneasca din acest punct de vedere, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei. Activele Bancii C.R. Firenze Romania au inregistrat, la 30 iunie 2006, o majorare cu 38,67% in lei fata de sfarsitul anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri