OTP Bank Romania opereaza modifcari la oferta pentru creditele in lei pentru persoane fizice. Astfel, plafonul maxim al creditului ipotecar de la OTP Bank Romania este echivalentul in lei al sumei de 200.000 euro si se acorda pe o perioada de 5 pana la 30 de ani, cu o dobanda de numai 8.5%, la imprumutul in lei.

Creditul in lei pentru nevoi personale cu garantie imobiliara, destinat persoanelor fizice se acorda pe o perioada de 3 pana la maxim 20 de ani, cu o dobanda promotionala de 9 %.

Prin creditul pentru nevoi personale, persoanele fizice pot obtine o suma de maxim 10.000 euro - echivalent in lei, pentru o perioada de 6 luni pana la 7 ani, cu o dobanda de numai 10% pentru creditele acordate in lei (DAE = 12.66% si a fost calculata pentru o perioada de creditare de 7 ani, luand in considerare rata de dobanda de 10% pe an si un comision unic de acordare de 5.9%). Cererea pentru un astfel de imprumut se proceseaza intr-o singura zi, iar beneficiarii nu trebuie sa depuna avans sau sa ofere garantii suplimentare.

La acordarea oricarui credit, din cele de mai sus, OTP Bank Romania ofera gratuit un abonamentla serviciul OTPdirekt, timp de 1 an de zile.

OTP Bank Romania este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in tari precum Ungaria, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia, Serbia. OTP Bank Romania a atins, in iunie 2006, o cota de piata de 1,15% pe segmentul retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare pana la nivelul de 1,75% din piata.