Cetelem, lider in domeniul creditelor de consum din Romania, intra pe piata cardurilor de credit. Creat special pentru clientii sai, cardul de credit MasterCard face parte din programul de fidelizare al Cetelem si este oferit deocamdata numai persoanelor care au incheiat anterior un contract de credit de consum.

Cardul de credit destinat clientilor Cetelem poate fi folosit imediat dupa activare oriunde este afisata sigla Mastercard. Este Accesibil ca modalitate de obtinere, clientul nefiind nevoit sa completeze formulare speciale. Cardul este n RON, cu acceptare internationala n retelele de comercianti si ATM, dobanda pentru utilizare este de 25% pe an, perioada de gratie este de pana la 45 de zile iar comisionul pentru tranzactii la comercianti este de 0%.

Produsele de creditare Cetelem au drept scop principal cresterea constanta a vietii personale, sociale si economice. In acest sens, "prin folosirea cardului de credit clientii nostri devin membri ai familiei de utilizatori de carduri emise de Cetelem n ntreaga lume, familie ce numara pana acum peste 18 milioane de persoane", a declarat Philippe Foursy, Director General al Cetelem IFN S.A.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Raiffeisen Bank, profit net de 881 de milioane de lei in 2018