Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va organiza luni, 27 iunie, doua noi licitatii pentru vanzarea actiunilor pe care fiicele omului de afaceri Dan Voiculescu, Corina si Camelia, le detin la compania Sanagra SA din judetul Mures, dupa mai multe licitatii esuate din lipsa participantilor. Pretul de pornire in licitatie este redus la jumatate, conform Adevarul.

Astfel, luni, 27 iunie, ora 14.00, va avea loc, la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Brasov, licitatia de vanzare a 351 de actiuni pe care Corina Voiculescu le detine la compania Sanagra SA, din localitatea Sintana de Mures, judetul Mures. Pretul de pornire in licitatie este de 839.417 lei (185.715 euro), fara TVA. Pretul a fost redus la jumatate fata de pretul de evaluare, dupa doua licitatii care nu au mai avut loc pentru ca nimeni nu s-a inscris.

De asemenea, la aceeasi data si in acelasi loc, se va organiza o alta licitatie, pentru vanzarea a 306 actiuni pe care Camelia Voiculescu le detine la Sanagra SA, pretul de pornire fiind de 731.799 de lei (161.900 de euro), fara TVA. Si in acest caz pretul de pornire in licitatie este redus la jumtate.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Garry L./ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri