Gabriel Biris a demisionat din functia de secretar de stat in Ministerul de Finante, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al Guvernului, care a spus ca premierul Ciolos i-a multumit acestuia pentru activitatea in Executiv, dar a precizat si ca acesta a lansat in dezbatere publica masuri pe care Cabinetul nu si le asuma, anunta News.ro.

"In acasta dimineata a ajuns la premierul Dacian Ciolos demisia domnului Biris si premierul a acceptat aceasta demisie", a anuntat Liviu Iolu, purtatorul de cuvant al Guvernului.

El a spus ca Gabriel Biris are experienta in mediul privat si a venit in Guvern cu multe propuneri bune, insa in cazul propunerilor privind Codul fiscal Executivul are un mandat clar de simplificare a fiscalitatii si de mentinere sau chiar scadere a nivelului taxarii, pe care Biris nu l-a respectat.

"Din pacate Gabriel Biris a depasit acest mandat si a lansat in spatiul public masuri pe care acest Guvern nu si le asuma", a spus Iolu.

Purtatorul de cuvant al Guvernului a subliniat ca secretarul de stat si-a depus singur demisia si nu i-a fost solicitata, fiind inregistrata in dimineata de joi la Cancelaria prim-ministrului.

Citeste si:
Pe cine avantajeaza noile reglementari privind insolventa?
MFP pregateste noi...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cosette Chichirău nu s-a prezentat la dezbaterea cu candidatul PLUS
Setari Cookie-uri