Raiffeisen Leasing are o noua echipa de conducere formata din: Mihaela Mateescu, Director General si Robert Pintelie, Director General Adjunct. Din 2003 pana in prezent, Mihaela Mateescu a condus divizia de vanzari a companiei.

In primele noua luni ale anului 2006, Raiffeisen Leasing a incheiat 3.500 de contracte, valoarea lor depasind 116 milioane euro. In total la sfarsitul lunii septembrie, Raiffeisen Leasing gestiona peste 13.000 de contracte (majoritatea pe sectorul autovehicule), cu un total bilant de 208 milioane euro si inregistra un profit net de aproximativ 5 milioane euro. Pentru anul 2007, Raiffeisen Leasing intentioneaza sa-si concentreze atentia pe cresterea vanzarilor de echipamente si real estate.

Reteaua teritoriala a Raiffeisen Leasing beneficiaza de o larga reprezentare la nivel national, prin cele 16 puncte de lucru existente in principalele orase: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu-Mures si Timisoara.
Raiffeisen Leasing, entitate a grupului austriac Raiffeisen, are un capital social de 14.935.400 de lei. Raiffeisen Leasing International G.M.B.H. detine 99,9% din actiunile companiei.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare NeBancare incepand cu anul 2004.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si