Consiliul de supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) a decis sa-l confirme in functia de presedinte executiv al BCR pe Nicolae Danila, care va ramane in echipa cu doi dintre vechii vicepresedintii bancii, Danut Bunea si Jean Andronie, a informat un comunicat al Erste. Danut Bunea va continua sa coordoneze departamentele de trezorerie si de piete de capital ale bancii, iar Jean Andronie este responsabil pentru clientii corporate ai BCR.

Martin kopek, fost sef al departamentului de Retail Business si membru al Comitetului Executiv in cadrul Ceska Sporitelna, a fost numit responsabil cu Retail Business. Oana Petrescu, fosta sefa a departamentului risc si de servicii de consultanta la Ernst & Young Bucuresti, va fi responsabila cu organizarea si operatiunile legate de tehnologia informatiei (IT).

Helmuth Hintringer, fostul vicepresedinte executiv care a coordonta departamentul financiar si era membru in boardul executiv al Erste Bank Hungary, unde era responsibil cu managementul riscului, va actiona ca un consultant al comitetului executiv al BCR in chestiuni legate de managementul riscului. Pozitia sa la Erste Bank Hungary a fost preluata de Jonathan Till, fost sef al departamentului de managementul riscului strategic si corporativ.

Potrivit Codului Muncii din Romania, fostilor membrii ai comitetului executiv al BCR, Natalia Hurduc, Ilie Mihai si Petre Preda vor primi o oferta pentru a pozitie alternativa in banca, a mai informat Erste. Numirile urmeaza sa fie confirmate de banca centrala a Romaniei in urmatoarele zile, a mai informat comunicatul Erste.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.