Indiferent ca vorbim de oameni care apreciaza monedele digitale datorita tehnologiei blockchain sau de cei care au vazut in cresterea fulminanta a acestora de pe parcusul anului 2017 o oportunitate de a face specula, Bitcoin si altcoinurile au devenit un trend care capata din ce in ce mai multa popularitate in tara noastra.

Printre comunitatile in care se discuta despre cele mai bune platforme de tranzactionare sau despre potentialul noilor monede aparute pe piata cripto, am gasit si un grup al oamenilor care accepta plata in aceste “valute digitale”.

Asadar, in cazul in care vrei sa cumperi sau sa vinzi ceva, iar plata doresti sa fie facuta in monede digitale, “Accept Bitcoin” este unul dintre grupurile in care se desfasoara acest tip de comert. Pe langa Bitcoin, majoritatea ofertantilor accepta si litecoin, dash sau ethereum, criptomonede aflate in top zece ca si valoare a pietei.

Una dintre cele mai interesante oferte vine din partea unui broker de asigurari din Bucuresti, unde va puteti incheia o asigurare, fie ca vorbim de RCA, CASCO sau pentru locuinte, pe care sa o platiti in criptomonedele Bitcoin, Litecoin si Dash.

Guvernul infiinteaza o noua...
Citeste si: Guvernul infiinteaza o noua firma de stat, prin care va vinde cereale

printscreen: Facebook.

Pe langa masini si telefoane, tot pe acest grup, o persoana care isi vinde casa situata in Hateg, este dispusa sa accepte plata in Bitcoin si Ethereum.

Sanofi a finalizat vanzarea...
Citeste si: Sanofi finalizeaza vanzarea Zentiva catre Advent International

printscreen: Facebook.

Sursa foto: By Tatiana Chekryzhova/ Shutterstock.com