Pentru tehnologia Visa Token Service, Romania devine a treia piata din Europa in care a fost utilizata in cadrul unui parteneriat cu o banca, dupa Polonia si Olanda. Trendul platilor mobile este deja evident, in Europa, tot mai multe banci dezvoltand portofele digitale, fie pe tehnologia Visa, fie pe tehnologiile Mastercard, Apple Pay, Samsung Pay sau Android Pay.

Apple Pay activeaza in prezent pe 10 piete europene in urma parteneriatelor incheiate cu mai multe banci si Fintech-uri - Marea Britanie, care este si cea mai dezvoltata piata in ceea ce priveste platile mobile, Elvetia, Suedia, Spania, Rusia, Italia, Irlanda, Franta, Finlanda si Danemarca. Android Pay are de asemenea o pozitie importanta in Europa, fiind prezent in piete ca Cehia, Ucraina, Spania, Rusia, Belgia, Irlanda, Polonia si Marea Britanie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont