ING Bank Romania a dezvoltat o noua platforma digitala, ING Business, dedicata companiilor de talie medie (Mid Corporate Banking), care raporteaza cifre de afaceri intre 2 milioane lei si 500 de milioane lei. Platforma ING Business va fi lansata in aprilie si va oferi gradual o experienta de tip omnichannel.

Bogdan Boteanu ING Bank

Prin intermediul ING Business, companiile din segmentul Mid Corporate Banking vor avea la dispozitie toate produsele si serviciile bancare oriunde si oricand, platforma putand fi accesata de pe desktop, laptop, tableta, smartphone si - in premiera in Romania – prin smartwatch.

"Interfata are un design modern si intuitiv, usor de configurat, care poate fi personalizata atat in functie de specificul companiei, cat si de rolul ocupat de utilizator in companie. Platforma ofera un sistem eficient de cautare a informatiilor relevante, actualizate in timp real", se arata in comunicatul bancii.

Functionalitatile ING Business vor fi imbogatite in permanenta, tinand cont de feedback-ul clientilor. Zona de Self Service va debuta cu o serie de functionalitati, precum configurarea drepturilor utilizatorilor, a limitelor de tranzactionare sau politicii de semnaturi, dar si deschiderea de conturi curente online.

ING Business duce ideea de internet banking un pas mai departe si ofera clientilor o interactiune digitala tri-dimensionala ce include partea de tranzactionare, dimensiunea de self-service, precum si un nou canal de comunicare directa si personalizata cu banca - Bogdan Boteanu, director general adjunct ING Bank

Platforma ING Business a fost dezvoltata impreuna cu Comarch, furnizor global de solutii software cu peste 25 de ani de experienta in domeniu.

ING opereaza in cadrul unei retele de 180 de sucursale la nivel national si asigura servicii bancare unui numar de peste 13.000 de clienti aflati in portofoliul diviziei de Mid Corporate Banking, portofoliu format din antreprenori dinamici si motivati sa isi dezvolte afacerea intr-un mod sustenabil.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri