Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD)-Groupe Socit Gnrale continua lupta promotiilor de sarbatori inceputa de alti jucatori din sitem chiar cu doua luni inainte de perioada propriu-zisa a sarbatorilor.
Banca a lansat un credit de nevoi personale in lei, Expresso, pentru care va oferi, de Sarbatori, intre 15 noiembrie - 25 decembrie 2006, o perioada de gratie de o luna la rambursare primei rate.

Pentru creditele preacceptate in perioada 15 noiembrie - 25 decembrie 2006, clientii beneficiaza de o oferta speciala constand intr-o perioada de gratie totala de o luna, rambursarea primei rate urmand sa aiba loc dupa doua luni, a informat banca.

Noul credit Expresso se acorda in lei si euro, pe o durata de pana la zece ani, iar dobanzile se situeaza la un nivel atractiv, incepand de la 10%. Clientii pot imprumuta maximum 40.000 lei sau 10.000 de euro. Noul credit se acorda fara avans, fara giranti si fara ipoteca.

BRD - Groupe SocGen, al doilea grup financiar din Romania, a afisat active de peste 7,1 miliarde euro. Banca are peste 2 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 30 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,7 miliarde euro).

BRD SocGen a acordat credite de 16,3 miliarde lei (4,6 miliarde euro) pana la 530 septembrie, cu 84% mai mult decat in perioada similara a anului trecut. Creditele pentru persoane fizice reprezentau la sfarsitul lunii septembrie peste jumatate din totalul creditelor acordate de banca.

Depozitele au urmat si ele o tendinta de crestere si au depasit 17,4 miliarde lei (4,8 miliarde euro), in crestere cu 22% fata de 30 septembrie 2005.

O miscare interesanta a venit de la Raiffeisen Bank care a lansat oferta de sarbatori, care include o reducere a dobanzilor la creditele de consum cu 6%, de la 15,9% pana la 9,9% si dobanda zero la cumparaturile prin cardurile de credit care vor fi emise pana la 30 noiembrie.

Banca Romaneasca a relansat Creditul de nota 10 in lei la pachet cu un card de credit gratuit, valabil intre 8 noiembrie si 31 decembrie, perioada in care clientii pot primi bonus un card de credit fara plata comisionului de emitere si a celui de administrare pentru primul an.

"Cardul de credit" este oferit cadou in cadrul pachetului de creditare, iar clientii beneficiaza de cel mult 5.000 euro (echivalent in lei) fara garantii, precum si de facilitatile obisnuite atasate acestui produs, se arata in comunicatul de luni al bancii. Astfel, clientul va avea acces la linia de credit 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamana, in tara si strainatate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri