Suma maxima ce poate fi contractata de firme prin FinansInvest este de 200.000 euro sau echivalentul in lei sau dolari, iar maturitatea este de cel mult sapte ani, cu o perioada de gratie de pana la noua luni. In plus, clientii care opteaza pentru un credit InvestFinans de pana la 20,000 euro (echivalent in lei, dolari, euro) pot beneficia de o procedura de acordare simplificata a creditului, informeaza NewsIn.

Firmele care pot beneficia de acest credit sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au o experienta in domeniu de cel putin un an, obtin profit din exploatare si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati, se mai arat in comunicat.

Finansbank Romania lanseaza un nou credit pentru IMM-uri, creditul de investitii InvestFinans, destinat sustinerii dezvoltarii pe termen lung a IMM-urilor, mai ales din perspectiva integrarii Romaniei in Uniunea Europeana. Pentru Finansbank Romania acest moment reprezinta o continuare a procesului de consolidare a rolului sau de finantator al IMM-urilor din Romania, a spus presedintele Finansbank Romania, Tamer Ozatakul. Finansbank avea active de 1,92 miliarde lei (545 milioane euro) la sfarsitul lunii septembrie si controla 1,27% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.