Cardul de masa BT, versiunea digitala a bonurilor de masa tiparite, poate fi inrolat in aplicatia de tip wallet BT Pay si folosit, in functie de accesarea aplicatiei prin Android sau iOS, pentru plata cu telefonul a cumparaturilor alimentare si a consumatiei la restaurant in reteaua de parteneri ai bancii, respectiv pentru verificarea sumelor de pe card si a tranzactiilor efectuate cu acesta.

Aplicatia BT Pay poate fi descarcata gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS si presupune adaugarea in format digital a cardurilor BT, asa cum este cardul de masa, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Principalele functionalitati ale BT Pay sunt urmatoarele:
- Cumparaturi si transfer de bani cu telefonul,
- Imparte costul
- Solicita bani de la mai multe persoane
- Trimite bani catre contacte multiple din telefon.

Pentru cardul de masa BT inrolat in aplicatie, avand in vedere specificitatea lui, sunt valabile o parte dintre functionalitatile BT Pay: de pe iOS clientii pot vizualuza soldul si istoricul tranzactiilor efecuate cu acestea, iar de pe Android pot efectua inclusiv plati cu telefonul in reteaua de parteneri ai bancii, care poate fi consultata aici.

Cardul de masa lansat de BT in acest an, este un card Visa contactless, care poate fi obtinut exclusiv prin angajator, daca acesta se numara printre institutiile sau companiile din Romania care ofera angajatilor tichete/bonuri de masa ca beneficiu extra-salarial. Este reincarcabil: angajatorul alimenteaza lunar cardurile de masa ale angajatilor cu suma echivalenta bonurilor de masa, iar banii de pe acesta nu pot fi retrasi, respectiv transferati.

Banca Transilvania are 3,2 milioane de carduri emise in piata, iar tranzactiile efectuate cu acestea si cu accesoriile de plata BT Pay au crescut cu aproape 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Citeste si:
BT si-a marit cu 28% profitul in S1. Taxa pe active: 90 mil. lei
Banca Transilvania si-a marit...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Apple Pay in Romania: cine a anuntat introducerea serviciului