Banca Transilvania (TLV) a incheiat cu Casa Nationala de Pensii si alte drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) o conventie care prevede, incepand cu luna martie, posibilitatea incasarii pensiilor prin intermediul cardului Visa Electron Global.

Pensionarii doritori trebuie sa-ti deschida un cont la Banca Transilvania si sa completeze, la oricare din sediile bancii din tara, un formular prin care solicita primirea pensiilor in acest cont. Ulterior li se va emite cardul de debit Visa Electron "Global", cu ajutorul caruia pot aceesa sumele din contul curent.

Cardul pus la dispozitie pentru primirea acestor venituri are cele mai mici comisioane de pe piata. Pentru retragerea de numerar de la bancomatele Bancii Transilvania si pentru utilizarea cardului la comercianti banca nu percepe nici o taxa. Clientul nu trebuie decat sa achite taxa de deschidere de cont, in valoare de 3 lei.

Pensioanrii au la dispozitie, pentru folosirea cardului si pentru primirea de consultanta, o retea extinsa de unitati bancare, formata din 356 de sucursale si agentii. Banca Transilvania dispune de peste 530 de bancomate si aproximativ 4.800 de POS-uri. Gabriela Nistor, Director Retail Banking, Banca Transilvania, afirma: Foarte multi pensionari au solicitat in ultimul timp la Banca Transilvania virarea pensiilor in conturi, ei fiind atrasi de numarul mare de sedii, de amabilitatea personalului, dar si de produsele noastre - in special de cele de economisire.

Banca Transilvania a emis peste 900.000 de carduri si are o cota de piata de 9,88%. In plus, banca pune la dispozitia clientilor un portofoliu de 14 carduri de credit si de debit, segmentate in functie de caracteristicile publicului tinta. Banca Transilvania, in cei 13 ani de activitate, a devenit o institutie financiara cu reprezentare nationala, avand in prezent 356 de unitati si apoximativ 4.500 de angajati. Cu o cota de 4,7% din piata bancara, Banca Transilvania se afla in topul primelor 10 banci din Romania, in functie de active. Este prima institutie bancara din Romania cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in anul 1997. Activitatea Bancii Transilvania este organizata pe trei linii principale de afaceri persoane fizice, IMM si companii mari pentru care banca are produse si servicii specifice, precum si un personal dedicat.

Banca Transilvania a incheiat anul 2006 cu un profit net de 120,2 milioane lei, cu 21% mai mare fata de anul anterior, in conditiile in care banca s-a extins cu 126 de unitati si sucursale si a investit 93 milioane lei in 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Coronavirus| BNR reduce dobânda cheie cu 0,50 puncte procentuale
Setari Cookie-uri