Raiffeisen Bank Romania a deschis un nou centru de credite imobiliare si ipotecare - Raiffeisen Bank "Casa Ta", situat in Bucuresti pe Calea 13 Septembrie, in care clientii au acces la consultanta in vederea cumpararii unei locuinte.

Acest centru este cea de-a doua unitate din Bucuresti dedicata in exclusivitate acordarii de credite imobiliare si ipotecare. Proiectul Raiffeisen Bank Casa Ta a inceput in martie 2006, in Bucuresti, si a fost urmata de alte doua centre deschise la Constanta (la sfarsitul anului trecut) si Timisoara (in martie 2007).

Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare oferite si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta de specialitate in domeniu. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu specialistii nostri toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers, a spus directorul retelei de unitati Casa Ta - Raiffeisen Bank, Ana Bunghez.

Banca are peste doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 125.000 firme mici si mijlocii) si peste 4.700 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de peste 290 de unitati si aproximativ 5.000 de angajati. Banca detinea active de 13,8 miliarde lei (4,09 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 8,03% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale.
Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
CEC și-a mărit profitul în ciuda crizei coronavirusului
Setari Cookie-uri