Banca Comerciala Romana (BCR) lanseaza joi, 3 mai, depozitul la termen in lei “BCR Sibiu 2007”, menit sa marcheze pozitia bancii de partener al comunitatilor si statutul de banca oficiala a Capitalei Culturale Europene.

Depozitul este fara capitalizare si beneficiaza de o dobanda fixa, in primul an, de 7,5%, indiferent de suma cu care se constituie acesta, oferta care este valabila pana la data de 31 decembrie 2007, potrivit datelor publicate de companie.

Lansarea acestui depozit la termen face parte din Programul „BCR - Banca Oficiala a Capitalei Culturale a Europei - Sibiu 2007” si este menita sa marcheze pozitia de partener corporativ al comunitatilor pe care si-a asumat-o Grupul BCR in societatea romaneasca, potrivit comunicatului de presa.

Pe langa cele peste o mie de evenimente culturale gazduite de Municipiul Sibiu, BCR are propria agenda de evenimente care cuprinde lansarea unei medalii aniversare, organizarea unui traseu cultural european ambiental in unitatile bancii din acest oras, precum si lansarea depozitului „BCR Sibiu 2007“.

BCR este Banca Oficiala a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007, ca urmare a acordului de parteneriat incheiat cu Asociatia Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007.

Banca Comerciala Romana, membra a Grupului Erste Bank, este o banca universala care gestioneaza active de peste 14 miliarde de euro. Banca are in prezent 493 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

Profitul net al BCR in primul trimestru a atins suma de 44,3 milioane euro, datorita unei cresteri sustinute a creditarii si a contribuit cu 37,1 milioane euro la rezultatul Erste Bank.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Cum s-au schimbat obiceiurile financiare ale oamenilor de la debutul pandemiei
Setari Cookie-uri