ProCredit Bank a deschis a unsprezecea sucursala in Capitala

ProCredit Bank a deschis lunidoua noi sucursale, una in Colentina, a unsprezecea in Bucuresti, respectiv in Ploiesti, urmand ca pana la finalul anului sa ajunga la 38 de sucursale si agentii.

In prezent, ProCredit Bank are 32 de sucursale si agentii in tara.

"Deschiderea celor doua sucursale face parte din strategia de extindere a retelei de locatii a ProCredit Bank pentru anul 2007", a declarat directorul general al ProCredit Bank, Michael Kowalski. El a mentionat ca ProCredit Bank urmareste sa fie prezenta in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat.

Ambele locatii ofera clientilor servicii financiar–bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, de la conturi curente, depozite la termen, depozite pentru pensionari, planuri de economisire, conturi de economii, precum si doua tipuri de carduri de debit VISA Electron si VISA Business Electron. Banca mai ofera o gama variata de produse de finantare destinata microintreprinzatorilor si intreprinderilor mici si mijlocii.

La sfarsitul anului 2006, portofoliul de credite aflate in derulare numara 30.000 credite cu un volum de 157 milioane euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 40%, ca numar de credite, si cu 76,6% - crestere in volum fata de 2005. Pe parcursul anului trecut, ProCredit Bank a acordat mai mult de 5.000 de credite micilor intreprinzatori din mediul rural cu un volum de aproximativ 20 milioane euro.

ProCredit Bank Romania face parte din grupul ProCredit, un grup international care opereazi in prezent in 19 tari pe trei continente. Banca romaneasca detinea la sfarsitul anului trecut active de 746,5 milioane lei (220 milioane euro) si controla 0,43% din piata bancara, dupa datele bancii centrale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri