Credit Europe Bank ridica valoarea bonusului pentru Card Avantaj cu 0,3%

Credit Europe Bank urmeaza sa creasca valoare bonusului posesorilor de Card Avantaj cu 0,3% din totalul cumparaturilor pentru fiecare tranzactie efectuata la orice comerciant din Romania care accepta ca mijloc de plata cardurile MasterCard, din luna mai.

Detinatorii de CardAvantaj vor primi bonus chiar si atunci cand folosesc bonusul. Valoarea bonusurilor acordate in urma tranzactiilor comerciale se cumuleaza in contul de bonus (separat de limita de credit) si poate fi utilizata ulterior numai pentru noi tranzactii in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank, potrivit datelor publicate de companie.

Noile facilitati privind bonusul urmeaza sa fie promovate prin intermediul unei campanii de promovare, a carei imagine va fi actrita Daniela Nane. Prin aceasta campanie banca ofera detinatorilor de CardAvantaj si un super bonus de 5% pentru prima tranzactie efectuata de acestia in sistemul de rate in perioada 5 mai - 31 decembrie 2007, se mai arata in comunicatul de presa al bancii.

“CardAvantaj este un card special creat pentru cumparaturi, de aceea am dorit sa oferim clientilor nostri mai multe bonusuri, nu doar pentru tranzactiile efectuate in reteaua de comercianti parteneri Credit Europe Bank, ci si la orice comerciant din Romania care accepta cardurile MasterCard”, a declarat vicepresedintele Credit Europe Bank (Romania), Omer Tetik.

CardAvantaj este un card de credit emis sub sigla MasterCard prin intermediul caruia detinatorii sai isi pot face cumparaturile cu plata in rate fara sa le fie perceputa dobanda si, totodata, primesc bonus la fiecare tranzactie efectuata in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.

In acest moment Credit Europe Bank (Romania) S.A. detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, o retea de 75 de ATM-uri, peste 4.700 POS-uri si 76 de sucursale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri