Asito Kapital lanseaza polita de asigurare \"Casco Europaö, varianta standard a politei asigurand, printre altele, tractarea in caz de imobilizare a autovehiculului, inclusiv defectiunile tehnice, pierderea cheilor, potrivit unui comunicat de presa al companiei.
Acoperirea teritoriala standard a politei “Casco Europa” elimina obligativitatea incheierii asigurarii obligatorie de raspundere civila auto la aceeasi companie de asigurari. Persoanele asigurate cu o astfel de polita beneficiaza de acoperire teritoriala standard in spatiul economic european (SEE), inclusiv Turcia, Croatia, Andorra, Monaco, San Marino si Vatican, potrivit datelor publicate de companie.

Polita de asigurare acopera si cazurile in care autovehiculul este condus de catre alta persoana decat asiguratul, dar numai cu acordul acestuia. Asigurarea se extinde automat in afara teritoriului Romaniei fara plata unor prime suplimentare si fara obligativitatea incheierii la Asito Kapital SA a asigurarii de raspundere civila pentru accidente de autovehicule fata de terti.

Politele se pot incheia pentru minimum sase luni, iar in cazul autovehiculelor achizitionate in baza unor contracte de rate, leasing sau credit, polita de asigurare se poate incheia pentru o perioada egala cu durata acestor contracte, se arata in comunicatul de presa.

La asigurarile ce se reinnoiesc pe perioade de cate un an, daca acestea se fac inainte sau in termen de maxim cincisprezece zile de la expirarea valabilitatii politei existente, primele de asigurare se reduc cu 10 % pentru al doilea an de asigurare consecutiv. Pentru al treilea an de asigurare consecutiv acestea se reduc cu 15 %, pentru al patrulea an de asigurare consecutiv cu 20 %, respectiv cu 25 % pentru al cincilea sau mai multi ani de asigurare consecutivi.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â. ├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri