Actionarii companiei de leasing Asitrans Leasing IFN au decis majorarea capitalului social cu 350.000 lei, pana la valoarea de 1,08 milioane lei, prin aport in numerar si marirea corespunzatoare a numarului de actiuni, potrivit hotararii publicate in Monitorul Oficial.
Actionarul majoritar al companiei de leasing, Asitrans SA, care detine 79,72% din actiunile companiei, a varsat suma de 245.000 lei, iar ceilalti actionari au declarat ca nu doresc sa participe la majorarea de capital. Restul sumei, de 105.000 lei, urmeaza sa fie acoperita tot de actionarul majoritar, Asitrans.

Ceilalti actionari ai Asitrans Leasing sunt Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR), care detine 12,85% din capitalul social, Florian Mihut (presedinte al UNTRR, cu 6,76%, restul de 0,67% din actiuni fiind detinut de o alta persoana fizica.

Asitrans Leasing IFN SA a fost infiintata in septembrie 2006 dupa achizitionarea, de catre c ompania de asigurari Asitrans in august 2006, a pachetului majoritar al societatii UNTRR Leasing, care a devenit, in urma tranzactiei, Asitrans Leasing. UNTRR este, totodata, actionar majoritar al Asitrans Asigurari. Insitutia financiara este specializata in leasing financiar si operational pentru autovehicule si echipament electronic si era controlata, pana la preluarea de catre Asitrans, de catre UNTRR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri