Volksbank Romania si-a deschis o noua unitate la Aiud si are, in prezent, 120 de sucursale proprii, fiind prezenta in toate cele 42 de judete ale tarii
Deschiderea sucursalei din Aiud face parte din strategia Volksbank Romania de a se extinde in teritoriu si de a dezvolta, pana la sfarsitul acestui an, o retea operationala proprie de peste 130 de sucursale.

De asemenea, banca are peste 70 de parteneri in sistem de franciza si urmareste ca, pana la sfarsitul lui 2007, sa detina in portofoliu cel putin 100 de parteneriate in sistem franciza.

Ultimele orase unde Volksbank Romania a devenit operationala sunt: Tecuci, Tarnaveni, Adjud, Caracal. banca a mai deschis, de asemenea, cea de a doua si a treia sucursala la Brasov, a sasea in Cluj-Napoca si cea de a 22-a in Bucuresti, pe Soseaua Alexandriei.

Volksbank Romania a afisat in primele sase luni ale acestui an un profit brut de 10,8 milioane euro, care echivaleaza cu aproape 79% din castigul pe intreg anul trecut. Banca afisase un profit brut de 13,7 milioane euro pentru 2006 si castiguri inainte de impozitare de 4,1 milioane euro dupa primul trimestru al acestui an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri