Centrul de productie informatica este situat in cartierul Berceni este echipat cu 280 de servere si 100 de echipamente de retea si serveste 80 de aplicatii informatice ale BRD si ale filialelor bancii.

Constructorul proiectului este compania Arcom, iar de partea de proiectare s-a ocupat Avangarda. Pentru partea de tehnologie si IT, BRD a lucrat cu IBM, OBS si Cronus.

BRD a devenit in 1999 prima banca comerciala privatizata in Romania, in momentul in care a fost preluata de Societe Generale, care detine in prezent 58,32% din actiunile bancii. Statul roman controleaza 11,44% din actiuni, 5% din capital este al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), iar 25,24% din actiuni sunt detinute de cinci societati de investitii (SIF).

Citeste si:

BRD este cea de-a doua banca din Romania, detinand 16,5% din totalul activelor bancare la sfarsitul anului 2006. BRD ofera intrega gama de servicii bancare, cu accent pe creditele de retail, prin reteaua sa de 735 de agentii, a doua ca marime din Romania, dupa cea a CEC.

BRD - Groupe Societe Generale are, in prezent, active de peste 10 miliarde euro, peste 2,3 milioane clienti. BRD are a doua capitalizare la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB), de aproximativ 5,5 miliarde euro.