Porsche Leasing Romania impreuna cu Omniasig au lansat o oferta prin care acorda finantari cu o dobanda anuala efectiva de 6,78% pentru franci elvetieni si de 7,86% pentru euro clientilor care aleg un automobil produs de Volkswagen pana la sfarsitul anului, a anuntat Porsche Leasing.

Astfel, clientii care vor semna pana la sfarsitul acestui an un contract pentru achizitia in leasing a unui autoturism dintre modelele marcilor Volkswagen, Skoda, Seat sau Audi, vor beneficia de o reducere a dobanzii la leasing financiar. Reducerea este de 1,5% pentru finantarile in euro si de 1,26% pentru finantarile in franci elvetieni.

Pentru finantarea in franci elvetieni (CHF), dobanda este de 5,99%, iar dobanda anuala efectiva de 6,78%, iar pentru leasingul in euro se practica o dobanda de 6,99% si o dobanda anuala efectiva incepand cu 7,86%.

Reducerea de dobanda se aplica doar in cazul produsului cu dobanda variabila, in timp ce pentru contractele cu dobanda fixa se va aplica dobanda standard. Pentru a beneficia de reducerea dobanzii, clientii vor trebui sa-si incheie asigurarea Casco aferenta contractului de leasing la Omniasig.

Grupul financiar Porsche include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility si este prezent pe piata romaneasca din 1999.

Grupul financiar Porsche se ocupa de finantarea autoturismelor comercializate de catre importatorul Porsche Romania, conform conceptului "one stop shop", care consta in obtinerea direct la punctul de vanzare a finantarii in leasing sau prin credit, a asigurarii pentru masina si administrarii flotelor de masini.

Omniasig - Vienna Insurance Group a urcat anul trecut pe pozitia a doua pe piata asigurarilor generale din Romania, cu un volum total al primelor brute subscrise de 152,10 milioane euro si o cota de piata de 9,33%.

Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Group mai controleaza in mod direct in Romania companiile Omniasig, unde detine 97,78% din actiuni, si Unita, cu 99,99% din titlurile societatii si, indirect, Omniasig Asigurari de Viata si Agras. Omniasig Asigurari de Viata este controlata, printr-o detinere de 50%, de Omniasig, iar Unita detine la Agras o participatie majoritara de 75,7%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Deficit bugetar de 8,3 mld. de lei în primele două luni ale acestui an
Setari Cookie-uri