Astfel, clientii care vor semna pana la sfarsitul acestui an un contract pentru achizitia in leasing a unui autoturism dintre modelele marcilor Volkswagen, Skoda, Seat sau Audi, vor beneficia de o reducere a dobanzii la leasing financiar. Reducerea este de 1,5% pentru finantarile in euro si de 1,26% pentru finantarile in franci elvetieni.

Pentru finantarea in franci elvetieni (CHF), dobanda este de 5,99%, iar dobanda anuala efectiva de 6,78%, iar pentru leasingul in euro se practica o dobanda de 6,99% si o dobanda anuala efectiva incepand cu 7,86%.

Reducerea de dobanda se aplica doar in cazul produsului cu dobanda variabila, in timp ce pentru contractele cu dobanda fixa se va aplica dobanda standard. Pentru a beneficia de reducerea dobanzii, clientii vor trebui sa-si incheie asigurarea Casco aferenta contractului de leasing la Omniasig.

Grupul financiar Porsche include patru companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare si Porsche Mobility si este prezent pe piata romaneasca din 1999.

Citeste si:

Grupul financiar Porsche se ocupa de finantarea autoturismelor comercializate de catre importatorul Porsche Romania, conform conceptului "one stop shop", care consta in obtinerea direct la punctul de vanzare a finantarii in leasing sau prin credit, a asigurarii pentru masina si administrarii flotelor de masini.

Omniasig - Vienna Insurance Group a urcat anul trecut pe pozitia a doua pe piata asigurarilor generale din Romania, cu un volum total al primelor brute subscrise de 152,10 milioane euro si o cota de piata de 9,33%.

Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Group mai controleaza in mod direct in Romania companiile Omniasig, unde detine 97,78% din actiuni, si Unita, cu 99,99% din titlurile societatii si, indirect, Omniasig Asigurari de Viata si Agras. Omniasig Asigurari de Viata este controlata, printr-o detinere de 50%, de Omniasig, iar Unita detine la Agras o participatie majoritara de 75,7%.