Credit Europe Bank refinanteaza creditele pentru IMM-uri

Creditul ipotecar pentru firme mici si mijlocii (IMM) de la Credit Europe Bank Romania este disponibil si pentru refinantarea creditelor cu aceeasi destinatie de la alte banci, produs care ofera posibilitatea finantarii in intregime a imobilului achizitionat.

Acest produs ofera posibilitatea finantarii de pana la 100% a imobilului achizitionat, pe o perioada de pana la 15 ani, fara limita maxima de creditare, in functie de capacitatea de rambursare a clientului.

Ipotecar IMM este un credit de investitii destinat, atat finantarii achizitiei de sedii de firma, spatii de birouri, puncte de lucru, spatii de depozitare, spatii comerciale si de productie, terenuri, cat si refinantarii unor credite cu destinatii similare.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, are in prezent circa 400.000 clienti, atat din randul populatiei, cat si al societatilor comerciale, pe care ii deserveste printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru si prin canalele alternative de internet bancar, bancomate (ATM) si aparate de plata cu cardul la comercianti (POS).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri