Compania de brokeraj in asigurari Capital Alliance Insurance Broker, membra a grupului omonim de servicii financiare, a intermediat pe parcursul anului 2007 prime brute de asigurare in valoare de peste 2,6 milioane euro.

"Pentru 2008 ne propunem o crestere de 60% a primelor brute subscrise. Principalul motor de crestere il vor reprezenta asigurarile de credite comerciale si bonduri, alaturi de asigurarile de constructii-montaj", a spus directorul general al Capital Alliance Insurance Broker, Cristian Anghel.

Valoarea primelor intermediate in ultimul trimestru din 2007 se ridica la aproximativ 500.000 euro.

Portofoliul societatii este axat pe clasele de asigurari de autovehicule - 60%, urmate de asigurarile de bunuri si proprietati - 20% si de asigurarile de constructii-montaj (CAR) - cu o pondere de 10%.

Totodata, 70% din veniturile companiei provin de la clienti persoane fizice, in timp ce clientii corporatisti genereaza restul de 30% din totalul primelor brute subscrise.

Capital & Alliance este un grup independent de companii specializate in servicii de consultanta, intermediere si asistenta in domeniul asigurarilor si reasigurarilor, care a fost infiintat in 1999, cu capital integral privat.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si