Dobanzile practicate de banca se majoreaza cu 1,25% la depozitele cu dobanda variabila si plata la scadenta, constituite pe trei luni. Pentru depozitele cu maturitate la sase luni, banca plateste o dobanda mai mare cu 1%, iar pentru cele constituite la noua luni, dobanda creste cu 0,25%, se arata in comunicat.

Pentru depozitele cu dobanda fixa platita la scadenta si termen de o luna, banca mareste dobanzile anuale cu 0,50% si cu 1,25% pentru cele cu termen de trei luni. Totodata, pentru economiile constituite cu scadenta la sase luni majorarea este de 1%, iar pentru cele cu maturitate la noua si 12 luni, dobanda platita de banca este mai mare cu 0,50%, potrivit datelor bancii.

Astfel, la depozitele constituite la termen de trei si sase luni pentru populatie si firme, cu dobanda fixa si variabila, dobanda este de 9,50% pe an, in timp ce pentru depozitele cu maturitate la noua luni si la un an, banca plateste o dobanda de 9%.

Citeste si:

De asemenea, pentru economiile constitute pe o perioada de o luna de populatie si firme, Libra Bank plateste o dobanda fixa de 8% pe an, se mentioneaza in comunicat.

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.