Noile birouri vor fi utilizate de 300 de angajati CitiFinancial si vor avea, in total, o suprafata de aproximativ 2.300 metri patrati.

“Noul sediu raspunde nevoilor noastre actuale de spatiu si, in acelasi timp, ne satisface si necesitatile pe termen mediu si lung, ce vor aparea odata cu implementarea strategiei noastre de dezvoltare. Studiem posibilitatea de a extinde suprafata inchiriata in viitor, considerand ritmul de crestere al operatiunilor noastre”, a declarat John Hays, director al diviziei CitiFinancial in Romania. Acesta a adaugat ca, pana la sfarsitul anului, echipa locala a CitiFinancial va creste cu 28%, ajungand la 510 persoane.

CitiFinancial a fost lansata pe piata romaneasca in anul 2003 si a cunoscut o dezvoltare agresiva in special in ultimii doi ani. Numai in 2007, distributia CitiFinancial a avut o crestere de 56%, ajungand la 89 de locatii. Acum, divizia de finantare persoane fizice isi deserveste clientii prin 39 de agentii si peste 650 de agenti de vanzari directe localizati in 50 de centre de vanzari din intreaga tara. In prezent, CitiFinancial ofera credite de nevoi personale cu si fara garantie imobiliara.

CitiFinancial este divizie a Citibank Romania SA, banca prezenta in Romania din 1996. Citibank isi deserveste clientii si prin opt sucursale dedicate companiilor, iar sediul sau este situat in Piata Victoriei, pe Bulevardul Iancu de Hunedoara.