In functie de perioada pe care sunt constituite acestea, dobanda poate ajunge pana la 11,1% pe an.

In afara ofertei promotionale, medicii si membrii familiilor acestora primesc in mod constant la Libra Bank un bonus de +0,25% la dobanda standard la depozitele in lei, euro si dolari.

In perioada 07-10 mai, Libra Bank participa la expozitia de aparatura medicala RomMedica desfasurata in Bucuresti, la Romexpo.

Citeste si:

Medicii, care reprezinta peste 70% din segmentul de profesii liberale al portofoliului de clienti Libra Bank, pot aplica in timpul expozitiei pentru un credit Hipocrate pentru investitii, fie in varianta standard, fie in varianta de credit cu dobanda zero in cazul achizitiilor de la furnizorii cu care Libra Bank a semnat parteneriate.

Volumul creditelor acordate de Libra Bank profesiilor liberale in 2007 a fost de 83,61 milioane lei, reprezentand 31,78% din volumul total al creditelor acordate de banca. Soldul creditelor pentru profesii liberale valabil la sfarsitul anului trecut era de 124,81 milioane lei. Libra Bank estimeaza pentru 2008 o crestere de pana la 50%.

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.