Persoanele care solicita cardul Libra Mix Indaco primesc 55 lei la emiterea acestuia, iar banii pot fi folositi pentru plata serviciilor Indaco.

Libra Bank va plati periodic, de pe cardul Libra Mix Indaco, contravaloarea serviciilor prestate de Indaco pentru clienti, pe baza facturilor primite in copie de banca de la prestator, cu conditia ca banii necesari sa fie in contul cardului, se arata in comunicatul bancii.

Clientii beneficiaza de servicii de descoperit de cont (overdraft), in limita a sase venituri nete, dar nu mai mult de 17.500 lei. Banca nu percepe taxe pentru deschiderea contului curent si pentru emiterea cardului. De asemenea, cardul poate fi folosit atat in tara, cat si in strainatate, se mai arata in comunicat.

Citeste si:

Libra Bank este controlata de fondul american New Century Holdings, care are investitii de peste 300 miliarde dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 milioane dolari in Romania.

Indaco Systems este o societate cu capital 100% romanesc, care furnizeaza produse si servicii software de informare legislativa.