Banca Comerciala Carpatica a majorat dobanzile la cele mai multe depozite in lei cu 0,5 puncte procentuale, in timp ce pentru majoritatea depozitele in euro, dobanzile au crescut cu 0,25 puncte procentuale.
Astfel, pentru depozitele la termen in lei, dobanzile au ajuns intre 10,50% si 11,75% pe an, in functie de perioada de constituire a depozitului.

Pentru contul curent in lei bonificat pentru populatie, BCC practica dobanzi intre 8,50% si 10% pe an, in functie de suma economisita, iar pentru depozitul Crescendo in lei, banca plateste dobanzi intre 11,5% si 11,75% pe an, in functie de perioada de constituire.

Certificatele de depozit nominative in lei ale BCC ofera o dobanda intre 10,5% si 11,75% pe an.

Pentru depozitul Sibiu 2007, cu scadenta la 3 luni, adresat atat populatiei, cat si companiilor, banca plateste o dobanda de 12% la lei si de 6,25% la euro.

Dobanda depozitului cumulativ cu retrageri la cerere, constituit pe 365 zile, destinat companiilor, a fost majorata la 8,5% pe an, iar depozitul Progres, destinat atat populatiei, cat si companiilor, are o dobanda mai mare cu un punct procentual, de 11% pe an.

Pentru economisirile in euro, Banca Carpatica a majorat dobanzile la cele mai multe depozite cu 0,25%.

Astfel, pentru depozitele la termen in euro, banca plateste o dobanda intre 5% si 5,75% pe an, iar in cazul contului curent bonficat, BCC practica dobanzi intre 4% si 5% pe an, in functie de suma economisita.

Dobanzile pentru certificatul de depozit nominativ in euro s-au majorat la niveluri cuprinse intre 5,50% si 5,75% pe an, in funtie de perioada de constituire, iar depozitul Crescendo are dobanzi cuprinse intre 5,50% si 5,75% pe an, in functie de perioada de constituire, se arata in comunicatul bancii.

Pentru certificatele de depozit Valuta Forte, destinate populatiei si companiilor, ce pot fi constituite in euro pe un termen de 360 de zile, banca a majorat dobanzile la 6,15% pe an.

Nivelul dobanzii la Depozitul Integrarea, cu scadenta la 36 de luni, a fost ridicat la 6,25%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri