Alexandru Leondari il va inlocui pe Eugen Voicu, care ocupa in prezent atat pozitia de director general al Aviva Pensii, cat si pe cea de director general al Aviva Investors Romania.

Alexandru Leondari are o experienta de peste 10 ani in vanzari, in domenii precum asigurari de viata sau farmaceutice si lucreaza la Aviva din iunie 2008 ocupand functia de director de distributie.

Chiar daca Eugen Voicu nu va mai ocupa pozitia de director general la Aviva Pensii, "Aviva Investors va continua sa ofere consultanta atat companiei Aviva Asigurari de Viata, cat si companiei Aviva Pensii", a spus directorul general al Aviva Grup Romania, Shah Rouf.

Citeste si:

Pe piata pensiilor private obligatorii (pilon II) din Romania, Aviva este al cincilea jucator, cu o cota de piata de 6,4%.
Grupul este prezent in Romania prin Aviva Asigurari de Viata, care activeaza si pe piata pensiilor private facultative (pilon III), administrand fondul Pensia Mea.

Pe piata pensiilor obligatorii, grupul este prezent prin Aviva Fond de Pensii, care gestioneaza fondul de pensii obligatorii (pilon II) Pensia Viva.