Radu Vasilescu, fostul sef al ING Fond de Pensii, este de ieri noul director general al companiei de asigurari Unita, care se va numi Uniqa Romania dupa un proces de rebranding.
El il inlocuieste pe Dumitru Iulian, caruia i s-a incheiat marti contractul de mandat.

"Ne vom concentra pe procesul de rebranding in primul trimestru din 2009 si, totodata, ne vom preocupa de dezvoltarea portofoliului de produse. Vom avea si o companie de asigurari de viata si vom acoperi astfel intreaga gama de polite de asigurari", a precizat Vasilescu, citat de NewsIn.

El a mai spus ca firma vrea sa introduca si asigurari de sanatate.

Radu Vasilescu a fost pana in luna iulie directorul general al ING Fond de Pensii, pozitie din care a demisionat "cu acordul ambelor parti".

Anterior pozitiei ocupate la ING Fond de Pensii, Radu Vasilescu, in varsta de 43 de ani, a detinut pozitii de conducere in cadrul BRD Sogelease, Citibank si Alpha Bank.

Grpul austriac de asigurari Uniqa a preluat recent de la Vienna Insurance Group (VIG) asiguratorul Unita, care era in prima jumatate a acestui an pe pozitia a sasea pe piata romaneasca, cu o cota de piata de 6,12%.

Uniqa a renuntat, in schimb, la preluarea Astra, dupa ce negocierile pentru cumpararea restului actiunilor au esuat, pretul fiind considerat prea mare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri