La sfarsitul lunii septembrie, structura portofoliului BRD Sogelease IFN cuprindea: autovehicule comerciale (42%), autoturisme (16%), echipamente de constructii (18%), echipamente industriale, medicale si care deservesc sectorul agricol (19%), echipamente informatice (4%) si leasing imobiliar (1%).

"Pana la sfarsitul acestui an, BRD Sogelease isi propune sa-si mentina cota de piata dobandita si sa-si adapteze produsele potrivit nevoilor si specificului activitatilor desfasurate de catre clientii sai", a declarat directorul comercial al BRD Sogelease, Dana Davidescu.

In perioada urmatoare, BRD Sogelease a precizat ca are in vedere oportunitatile de afaceri in domeniile in care isi desfasoara deja activitatea, dezvoltand in acelasi timp o serie de produse in special pentru sectoarele de nisa.

Citeste si:

Compania va acorda in viitor o importanta mai mare finantarii sectoarelor industrial, medical si agricol, dar si sectorului imobiliar, desi autovehiculele si echipamentele de constructii reprezinta peste 70% din portofoliul companiei.

BRD Sogelease a lansat din luna mai produse specifice destinate practicantilor de profesiuni liberale.

BRD Sogelease este detinuta in proportie de 99,96% de BRD-Groupe Societe Generale, compania fiind membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB).