Dobanzile la depozitele la termen in lei au fost astfel majorate cu pana la 1,75 puncte procentuale, situandu-se in prezent intre 5,75% si 14,25% pe an, in functie de scadenta, intre o saptamana si un an.

Pentru studenti si pensionari, banca plateste dobanzi la depozitele la termen in lei intre 13,5% si 14,75% pe an, iar pentru companii, dobanzile la depozitele la termen ale Alpha Bank se situeaza in intervalul 5,5% si 12,5% pe an.

In cazul depozitelor la termen in euro, banca a majorat dobanzile cu pana la 1,25 puncte procentuale, in prezent dobanzile situandu-se intre 3% si 6,5% pe an, in functie de perioada de constituire, intre o saptamana si un an.

Pentru studenti si pensionari, Alpha Bank a majorat dobanzile la depozitele in euro in prezent situandu-se intre 5,25 si 6,75% pe an, iar in cazul companiilor, banca practica dobanzi intre 2,5% si 5,75% pe an.

Citeste si:

Pentru certificatele de depozit in lei, banca plateste in prezent dobanzi intre 14% si 15% pe an pentru populatie si 14,5 si 15,5% pe an pentru studenti si pensionari.

Alpha Bank a majorat si dobanzile la certificatele de depozite in euro, situandu-se in intervalul 6% si 7,25% pe an pentru poplatie si intre 6,25% si 7,5% pe an pentru studenti si pensionari.

Totodata, Alpha Bank a crescut si dobanzile la euro pentru conturile de economisire Alpha Premier, Alpha IMM Premier si la conturile in euro si lei Alpha Dreams.

Alpha Bank are comision de retragere 0% pentru orice tip de cont curent si pentru depozite, a precizat banca.