Ministerul Finantelor a atribuit BRD Groupe Societe Generale un contract de 532.000 euro fara TVA ce vizeaza serviciile bancare pentru derularea proiectelor finantate prin Facilitatea Schengen, potrivit anuntului de atribuire publicat pe sistemul electronic de achizitii publice.

Banca va deschide un sistem de conturi pentru proiectele finantate din Facilitatea Schenghen si din contributia nationala aferenta, va efectua transferurile si platile si va constitui depozite din disponibilitatile aflate in conturi.

Alte servicii bancare oferite de BRD vizeaza comisioanele si spezele bancare, asigurarea informatiilor zilnice, prin extrasul de cont, dar si la incheierea fiecarei luni calendaristice, precum si confirmarea autenticitatii scrisorilor de garantie bancara emise de alte banci.

In plus, institutia bancara va oferi si servicii de evaluare imobiliara, potrivit datelor publicate pe pagina de internet www.e-licitatie.ro.

BRD, detinuta de grupul francez Societe Generale, are active ce depasesc 12 miliarde euro. Banca are peste 2,6 milioane clienti si opereaza o retea de peste 900 de unitati. BRD SocGen este listata la Bursa de Valori Bucuresti si are a doua capitalizare din piata dintre companiile romanesti, de 5,61 miliarde lei (1,3 miliarde euro).


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ministerul Finantelor a publicat vineri seara un nou proiect de buget