UniCredit Tiriac Bank va extinde perioada de promotie pentru depozitele la doua luni in lei si euro pana la 28 februarie.

Pentru depozitele pe doua luni deschise de persoanele fizice pana la aceasta data, banca ofera dobanzi care ajung, in functie de valoarea depozitata, la 14% pe an pentru depozitele in leu si la 7% pe an pentru cele in euro.

Potrivit bancii, nu se percepe comision de deschidere sau de depozitare, iar suma minima de depunere este 1.000 de lei sau 1.000 euro, stabilindu-se patru transe valorice pentru care se aplica dobanzi crescatoare.

Citeste si:

La incheierea celor doua luni, clientii bancii pot alege varianta de economisire pe care o doresc in continuare: depozite cu scadenta unica, depozite cu prelungire automata, fara capitalizare (la scadenta, dobanda se vireaza in contul curent, iar depozitul se prelungeste numai cu suma depunerii initiale) sau depozite cu prelungire automata si capitalizare (la scadenta, dobanda se adauga la depunerea initiala, iar depozitul se reinnoieste cu soldul astfel obtinut).

Depozitele pot fi constituite atat in sucursalele bancii, cat si prin Online Bankings - trimitand un mesaj catre banca direct din aplicatia Online Banking