UniCredit Tiriac Bank extinde pana pe 28 februarie perioada ofertei promotionale pentru depozitele la doua luni, pentru care plateste dobanzi de pana la 14% pe an pentru economiile in lei si pana la 7% pe an pentru cele in euro.
UniCredit Tiriac Bank va extinde perioada de promotie pentru depozitele la doua luni in lei si euro pana la 28 februarie.

Pentru depozitele pe doua luni deschise de persoanele fizice pana la aceasta data, banca ofera dobanzi care ajung, in functie de valoarea depozitata, la 14% pe an pentru depozitele in leu si la 7% pe an pentru cele in euro.

Potrivit bancii, nu se percepe comision de deschidere sau de depozitare, iar suma minima de depunere este 1.000 de lei sau 1.000 euro, stabilindu-se patru transe valorice pentru care se aplica dobanzi crescatoare.

La incheierea celor doua luni, clientii bancii pot alege varianta de economisire pe care o doresc in continuare: depozite cu scadenta unica, depozite cu prelungire automata, fara capitalizare (la scadenta, dobanda se vireaza in contul curent, iar depozitul se prelungeste numai cu suma depunerii initiale) sau depozite cu prelungire automata si capitalizare (la scadenta, dobanda se adauga la depunerea initiala, iar depozitul se reinnoieste cu soldul astfel obtinut).

Depozitele pot fi constituite atat in sucursalele bancii, cat si prin Online Bankings - trimitand un mesaj catre banca direct din aplicatia Online Banking
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri