UniCredit Tiriac Bank a anuntat ca ofera, pana pe 30 aprilie, dobanzi promotionale de 15% pe an pentru depozitele in lei si de 6% pentru depozitele in euro pe o luna constituite de clientii IMM si ca nu percepe comision de deschidere si de administrare pentru acest produs.

Suma minima de depunere este 10.000 lei sau 3.000 euro.

In plus, UniCredit Tiriac Bank extinde pana la sfarsitul lunii martie oferta promotionala pentru depozitele la doua luni adresata persoanelor fizice. Dobanzile oferite de banca variaza intre 13% si 14% pe an pentru economiile in lei si intre 5,50% si 7% pe an la cele in euro, in functie de suma depozitata.

Pentru populatie, depunerea minima este de 1.000 lei sau 1.000 euro, neexistand comision de deschidere, de depozitare sau de retragere – daca retragerea se face in ziua scadentei.

Banca intentioneaza, totodata, sa lanseze, la sfarsitul lunii martie, noi produse de depozitare pentru clientii persoane fizice, un depozit la 4 luni si unul la 7 luni, precum si un depozit cu dobanda variabila.

Clientii persoane fizice pot deschide depozite si fara sa se deplaseze la banca, prin intermediul aplicatiei Online Banking, dupa care isi pot gestiona singuri respectivele produse.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group si are 240 de sucursale si agentii in Romania.

Banca furnizeaza in Romania produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, CA-IB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Markets and Investment Banking, UniCredit Processes and Administration.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si