Alpha Bank Romania a lansat produsul aniversar Alpha Anniversary, un depozit cu termen la 15 saptamani sau 15 luni, ce poate fi constituit in lei, euro sau dolari, de catre clientii persoane fizice.
Pentru depozitele cu scadenta la 15 luni, Alpha Bank plateste dobanzi anuale de 15% la lei, 6% la euro si 4,25% la dolari.

Clientii bancii care deschid un astfel de depozit primesc gratuit un card de debit AlphaCard de tip Visa Electron si au acces gratuit la serviciul de internet banking, Alpha Click.

"Pe langa termenele de scadenta speciale, dobanzile la Alpha Anniversary pentru depozitele constituite pe termen de 15 saptamani sunt de 16% pe an pentru lei, 7,25% pe an pentru euro si de 5% pe an pentru dolari", a spus presedintele executiv al Alpha Bank Romania, Sergiu Oprescu.

Totodata, depozitele la termen Alpha Anniversary constituite in perioada 15 aprilie – 14 decembrie 2009 sunt inscrise intr-o campanie promotionala desfasurata in aceasta perioada de banca, cu conditia ca depozitele sa fie active la datele tragerilor la sorti.

Alpha Bank Romania, ce face parte din grupul financiar elen Alpha Bank Group, are peste 2.500 de angajati.

Grupul Alpha Bank mai are subsidiare si in Albania, Bulgaria, Cipru, FYROM, Serbia, Ucraina, Marea Britanie si Statele Unite.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
De ce Revolut isi permite servicii mai ieftine decat bancile