Provident Financial Romania, companie specializata in acordarea de credite de consum, a inaugurat sucursala din Ploiesti, a doua sucursala deschisa anul acesta, care urmeaza sa centralizeze operatiunile din Buzau, Campina, Ramnicu Sarat si Urziceni, potrivit comunicatului emis de companie.
„Prin inaugurarea acestei sucursale, a doua din 2009, ne continuam planurile de dezvoltare in Ploiesti si in zonele limitrofe. Circa 15.000 de prahoveni au apelat la serviciile noastre de la inceputul activitatii, in octombrie 2006. Sucursala din Ploiesti gestioneaza in acest moment, prin cei 12 angajati ai sai si circa 90 de reprezentanti, un portofoliu de peste 5.500 de clienti”, a declarat Russell Johnsen (foto), directorul general al companiei.

Deschiderea oficiala a sucursalei din Ploiesti, care, din punct de vedere administrativ, centralizeaza operatiunile din Buzau, Campina, Ramnicu Sarat si Urziceni, confirma cresterea operatiunilor Provident din aceasta zona geografica.

Anul trecut, anul cu cea mai puternica extindere, compania a investit aproape 20 milioane de euro in deschiderea de noi sucursale si extinderea operatiunilor.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul clientului. Creditele sunt acordate fara giranti in maximum 48 de ore de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele. Imprumuturile comapniei seadreseaza persoanelor cu veniturii moderate.

„Data fiind importanta creditului in societatea actuala, incercam sa extindem beneficiile acestui produs si catre segmente de piata adesea trecute cu vederea de alte institutii financiare. Totodata, scopul nostru este sa oferim imprumuturi intr-un mod responsabil si bine gestionat, astfel incat sa ne asiguram pe cat posibil ca imprumutam sume de bani pe care clientii isi permit sa le restituie”, a adaugat Johnsen.

Clientii pot imprumuta initial intre 400 pana la 2.500 de lei pe o perioada de pana la 52 de saptamani.

Pe de alta parte, clientii existenti, care au dovedit ca au capacitate de plata, pot solicita imprumuturi de pana la 3.000 de lei. Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent, iar suma datorata nu poate creste.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri