GarantiBank a aprobat primul credit prin programul „Prima Casa”, in valoare de 57.000 euro pe o perioada de 30 ani si cu o rata lunara de 303 euro, pentru un apartament de 2 camere intr-un complex rezidential nou din Bucuresti. Dobanda pentru acest credit este 4,89%, iar dobanda anuala efectiva (DAE) ajunge la 5,39%, incluzand si comisionul de gestiune de 0,37% datorat Fondului National de Garantare.


Creditele prin programul Prima Casa acordate de GarantiBank pot fi in lei sau euro, pe perioade de 3 pana la 30 ani, iar beneficiarii acestor imprumuturi pot avea varste cuprinse intre 18 si 67 ani.

Venitul minim lunar acceptat de banca este de 650 lei sau echivalent in euro si poate fi obtinut din salarii, venituri aditionale salariilor, chirii, drepturi de autor, contracte de management/consultanta/agent, venituri din activitati liberale sau dividende etc. Gradul maxim de indatorare pe care il practica GarantiBank este de 70%.

Plafonul acordat GarantiBank de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru credite prin programul Prima Casa este de 3,4 milioane euro.

GarantiBank a lansat, recent, o oferta de creditare pentru cei care vor sa achizitioneze o locuinta in cartierul Cosmopolis, dezvoltat de Opus Land Development in Stefanestii de Jos, judetul Ilfov.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si