GarantiBank, un jucator de mici dimensiuni care incearca sa castige teren pe piata, mizeaza ca pana la finele anului va dubla numarul de carduri de credit emise, de la 40.000, cat aveau in portofoliu la inceputul lui 2009, la 80.000.
Bonus Card, un card de credit multi-brand cu cip oferit de GarantiBank, a depasit 70.000 de utilizatori.

"Suntem foarte aproape de atingerea obiectivului initial, acela de a dubla volumul de carduri de credit, de la 40.000 cat aveam in portofoliu la inceputul anului, la 80.000 la finalul lui 2009”, a declarat Ilgaz Kaya, director carduri, GarantiBank.

Cardul de credit Bonus Card a fost dezvoltat in Romania adaptand produsul similar lansat de Garanti in Turcia, in anul 2002. Conform analizei publicate in cea mai recenta editie a Nilson Report, Garanti Turcia a inregistrat in 2008 tranzactii pe cardul de credit in valoare de 4,52 miliarde de dolari, nivel care a adus banca pe locul 7 in topul celor mai mari banci emitente de carduri de credit din Europa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri