CEC Bank reduce dobanda la creditele pentru "Prima Casa", la 9,74% pentru creditele contractate pana la 31 decembrie si reduce dobanda pentru acest tip de credit pana la nivelul ROBOR la 3 luni pe toata perioada de creditare.
CEC Bank lanseaza o oferta promotionala la creditele acordate in cadrul programului “Prima Casa”, reducand dobanda la acest tip de credit pana la valoarea ROBOR 3 luni. Pana la 31 decembrie 2009, dobanda utilizata la aceste credite in lei este de 9,74%.

Promotia va fi valabila pentru toate solicitarile de credit inregistrate pana la 31.12.2009, iar dobanda ROBOR 3 luni va fi valabila pe toata perioada de creditare. Pentru clientii care doresc accesarea creditului “Prima noastra casa” de la CEC Bank, principalele caracteristici sunt: varsta maxima la data rambursarii integrale a creditului este de 80 de ani; durata maxima de finantare este de 30 de ani; perioada de gratie de maximum 180 de zile; grad de indatorare de pana la 70%, in functie de perioada de creditare si de nivelul veniturilor certe totale, cu caracter de permanenta; gratuitate in privinta comisioanelor de analiza, acordare, gestiune si rambursare anticipata.

In plus, clientii care vor obtine un credit pana la data de 31.12.2009 si achizitioneaza imobile cu valoarea de maximum 60.000 de euro, echivalent lei, dispun de gratuitate in privinta comisionului de evaluare si a primei de asigurare a imobilului, aferenta primului an, precum si de posibilitatea obtinerii unui card de credit, in baza aceleiasi documentatii.

Conditiile de creditare sunt accesibile datorita posibilitatii de cumulare a veniturilor personale cu cele ale membrilor familiei si datorita gamei extinse de venituri acceptate: salarii, pensii, venituri din activitati independente, drepturi de autor, chirii, dividende, contracte de colaborare, venituri din strainatate.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri