Astfel, Visa Europe continua seria campaniilor de comunicare in Romania in scopul informarii despre beneficiile cardurilor si pentru a promova utilizarea acestora la comercianti. Campania se desfasoara sub tema “Viata merge mai usor cu Visa”.

“In continuare este nevoie sa le explicam posesorilor de carduri beneficiile folosirii cardurilor direct la comercianti si sa promovam comisionul 0% la plata cu Visa direct in magazin. Din pacate, in continuare, o mare parte dintre cardurile emise in Romania continua sa fie folosite doar pentru retragerea banilor de la bancomate, de aceea Visa isi continua eforturile in directia comunicarii beneficiilor folosirii cardului la cumparaturi”, a declarat Catalin Cretu (foto), director general Romania, Visa Europe.

Scopul intregii campanii este de a ii face pe romanii posesori de carduri sa constientizeze avantajele utilizarii cardurilor la comercianti, amintindu-le ca pot folosi cardurile Visa la majoritatea magazinelor din tara si ca la plata cu un card Visa direct in magazin nu li se percep comisioane.

Citeste si: Bancile trebuie sa isi educe clientii sa plateasca cu cardurile.