Raiffeisen Bank Romania a devenit recent banca eligibila in programul Commodity Credit Corporation - GSM 102, administrat de Departamentul de Agricultura al Statelor Unite, prin care importatorii de produse agricole sau de origine animala provenite din SUA pot lua finantari.

Importatorii si procesatorii de soia isi pot finanta achizitiile pe baza de acreditive deschise de Raiffeisen Bank, cu finantare ulterioara. Suma maxima ce poate fi alocata bancii este de 25 milioane dolari, iar durata unei finantari in cadrul acestui program este de maxim 3 ani.

Rambursarea creditului se face in functie de ciclul comercial al fiecarei afaceri, se mai spune in comunicatul bancii.

"De acest program vor beneficia in special acele corporatii care sunt importatori sau procesatori de soia si produse derivate din soia, intrucat piata romaneasca pe acest sector de produse este deficitara", a declarat prim-vicepresedintele Raiffeisen Bank, Marinel Burduja (foto).

Este vorba de un program de finantare administrat de Departamentul de Agricultura al SUA, dedicat achizitiei de produse agricole sau de origine animala (cereale, seminte oleaginoase, carne si alte produse alimentare) originare din SUA.

Raiffeisen Bank are 558 de unitati bancare, precum si servicii de phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking), Internet banking (Raiffeisen Online). Banca are peste 1,97 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cum sa obtii o cultura de soia de calitate