Daniela Vasile, director financiar al companiei de asigurari Clal Asigurari, a preluat de la 1 februarie conducerea Aviva Pensii, al cincilea jucator din piata pensiilor private obligatorii (pilonul II), au declarat pentru Wall-Street surse din piata.
Numirea Danielei Vasile urmeaza sa fie aprobata de autoritatea de supraveghere a pietei de pensii private.

Absolventa a Academiei de Studii Economice, Daniela Vasile a mai lucrat si in cadrul companiei de consultanta KPMG Romania.

Daniela Vasile il inlocuieste pe englezul Philip Edward Jones, care a parasit compania la sfarsitul lunii ianuarie a anului in curs, dupa zece luni de mandat.

Contactati de Wall-Street, reprezentantii Aviva nu au comentat aceasta informatie.

Numirea Danielei Vasile in functia de director executiv reprezinta a treia schimbare la sefia Aviva Pensii. Philip Jones devenise director executiv al Aviva Pensii in luna martie a anului trecut, cand l-a inlocuit pe Eugen Voicu, functie ocupata anterior de Adrian Allot, care la sfarsitul lui ianuarie 2008 a parasit compania.

Aviva Pensii Romania este activ atat pe pilonul II al pensiilor private obligatorii, unde ocupa locul 5 cu 335.593 participanti si active in valoare totala de 158,3 milioane de lei, cat si pe pilonul III al pensiilor private facultative, unde ocupa locul 6 cu 9.542 participanti si active nete de 12,4 milioane de lei.

Erata: Initial, Wall-Street informase eronat ca noul director executiv al Aviva Pensii este Daniela Vasile, Private Portfolio Superviser Aviva Investors.

Ne cerem scuze pentru eroarea aparuta anterior in acest articol.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri