Libra Bank, specializata pe nisa profesiilor liberale, a lansat o oferta prin care ofera membrilor comunitatilor online www.paginamedicala.ro si www.paginafarmacistilor.ro reducerea cu 33% a comisionul de acordare la creditele oferite de banca si de un bonus de 0.35% la dobanda standard, pe intreaga perioada de valabilitate a depozitelor.
De asemenea, pachetul cuprinde avantaje speciale la achizitionarea unui card de debit sau credit Libra. Astfel, pentru cardurile de debit Libra Mix si Libra Mastercard Simple, comisionul de administrare lunar/anual este diminuat cu 40% fata de oferta standard a bancii.

Pentru cardurile de credit Libra Jolie, Libra Credit, Libra Gold si Libra Business, comisionul de acordare este redus tot cu 40% fata de oferta standard a bancii, pe intreaga perioada de valabilitate a cardurilor.

Persoanele care opteaza pentru acest pachet trebuie sa activeze in domeniul medical si farmaceutic si sa aiba un cont de utilizator deschis pe cele doua site-uri la momentul solicitarii unui produs bancar din cadrul pachetului. Beneficiile pachetului, care se numeste NetAvantaj, sunt valabile pana la data de 30 iunie 2010.

Libra Banka are o retea de 24 de sucursale si ofera servicii pentru 5.000 de IMM-uri si 9.000 de centre de sanatate, clinici, cabinete medicale, medici, farmacii, birouri de avocatura si contabilitate si alti specialisti ai profesiilor liberale.

In prezent, clientii IMM reprezinta aproximativ 50% din portofoliul de credite al Libra Bank, urmati de cei din sfera profesiilor liberale, cu 40%, si de clientii persoane fizice, cu 10%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Niro: Fara infrastructura riscam sa blocam dezvoltarea Capitalei