Pintilie Broker de Asigurare (PBA) a relansat portalul rca-ieftin.ro pentru a facilita incheierea politelor RCA prin Internet permitand cotatia tarifului RCA in timp real, prin legatura directa cu serverele societatilor de asigurari si interorarea bazei de date CEDAM.
Comparativ cu versiunea precedenta, este necesara completarea a doar 8 campuri fata de 15, pentru aflarea primelor tarife, de la societatile care nu solicita date suplimentare. Tariful rezultat este cel real, calcularea acestuia fiind facuta prin serverele asiguratorilor si interogarea bazei de date CEDAM.

“Am ales o solutie mult mai usor de utilizat. Clientii nu trebuie sa piarda timpul prin incarcarea suplimentara de pagini. Totodata, este normal ca, odata ce introduci datele necesare pentru aflarea tarifului de la un asigurator, sa vezi deja tariful acestuia, nu sa astepti pana ce completezi datele necesare tuturor asiguratorilor”, explica Alexandru Pintilie, administrator delegat al PBA.

Pe de alta parte, reprezentantul PBA a explicat ca una dintre marile probleme in comertul on-line actual este lipsa unei relatii directe cu clientul. “De aceea, am ales sa facem inca un pas catre vizitatorii si clienti aratandu-le ca in spatele ecranului computerului se afla, de fapt, o intreaga echipa, care incearca zilnic sa raspunda prompt oricarei solicitari”, a mai spus Alexandru Pintilie.

Pintilie Broker de Asigurare opereaza prin site-ul rca-ieftin.ro , care potrivit www.trafic.ro in ultimul an a avut peste 550.000 de vizitatori unici.

Anul trecut, brokerul a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 milioane de euro.


Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri F