Pachetul Alpha IMMturism se caracterizeaza printr-o reducere la zero sau limitare a unor comisioane bancare, iar banca ofera companiilor si acces gratuit la serviciul de Internet Banking.

“Initiativa Alpha Bank ne bucura si ne dovedeste ca bancile pot sprijini industria turistica din Romania, aflata in prezent intr-o situatie dificila, din cauza contextului economic, a declaratTraian Badulescu, purtator de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

Astfel, comisionul de administrare a contului curent sau a contului de economii, cat si cel pentru incasarile prin ordine de plata este 0%, iar platile interbancare in lei, indiferent de suma, beneficiaza de comisioane fixe avantajoase. Emiterea scrisorilor de garantie se realizeaza la jumatatea costului uzual, atat pentru lei cat si pentru valuta, in timp ce tranzactiile prin POS au un tarif preferential.

Prin intermediul contului Alpha IMMpremier, companiile din industria turistica ce aleg un pachet Alpha IMMturism vor primi o bonificatie comparabila cu cea a unui depozit la termen, iar accesul la fonduri se poate face oricand, fara restrictionari. De asemenea, companiile vor beneficia de acces gratuit la serviciul de Internet Banking, Alpha Click, prin intermediul caruia pot verifica disponibilul din cont, castigul lunat obtinut din dobanda si efectua in orice moment si de oriunde din lume, toate operatiunile bancare dorite.