Grecii de la Alpha Bank au lansat pe piata bancara din Romania un pachet de beneficii destinat companiilor ce activeaza in sectorul turistic, mai exact agentiilor de turism sau hotelierilor.
Pachetul Alpha IMMturism se caracterizeaza printr-o reducere la zero sau limitare a unor comisioane bancare, iar banca ofera companiilor si acces gratuit la serviciul de Internet Banking.

“Initiativa Alpha Bank ne bucura si ne dovedeste ca bancile pot sprijini industria turistica din Romania, aflata in prezent intr-o situatie dificila, din cauza contextului economic, a declaratTraian Badulescu, purtator de cuvant al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism.

Astfel, comisionul de administrare a contului curent sau a contului de economii, cat si cel pentru incasarile prin ordine de plata este 0%, iar platile interbancare in lei, indiferent de suma, beneficiaza de comisioane fixe avantajoase. Emiterea scrisorilor de garantie se realizeaza la jumatatea costului uzual, atat pentru lei cat si pentru valuta, in timp ce tranzactiile prin POS au un tarif preferential.

Prin intermediul contului Alpha IMMpremier, companiile din industria turistica ce aleg un pachet Alpha IMMturism vor primi o bonificatie comparabila cu cea a unui depozit la termen, iar accesul la fonduri se poate face oricand, fara restrictionari. De asemenea, companiile vor beneficia de acces gratuit la serviciul de Internet Banking, Alpha Click, prin intermediul caruia pot verifica disponibilul din cont, castigul lunat obtinut din dobanda si efectua in orice moment si de oriunde din lume, toate operatiunile bancare dorite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri