Produsul ofera clientilor o prelungire a perioadei de garantie legala a producatorului de autoturisme, in cazul in care produsul asigurat sufera o defectiune.

Astfel, polita de asigurare Garantie Extinsa (Auto Extended Waranty) compenseaza clientul prin acoperirea costurilor legate de reparatii prin decontare directa cu unitatile service autorizate.

Produsele de garantie extinsa ofera protectie impotriva eventualelor defectiuni care pot aparea dupa perioada de garantie oferita de producator, dar si nevoia producatorilor si importatorilor de a asigura continuitatea reparatiilor in unitatile proprii.

Proiectul a fost initiat de Unicredit Broker in colaborare cu Marsh Romania, lider pe piata de intermediere a produselor de tip affinity (garantie extinsa, handset insurance, bill protection, etc.). In urma unui studiu de piata care a urmarit obtinerea celui mai bun partener pentru acest proiect, Cardif a fost desemnata compania castigatoare.

Citeste si:

Pentru obtinerea reparatiilor necesare este necesar un apel telefonic catre UniCredit Leasing, iar restul operatiunii este gestionata de Marsh, administratorul daunelor acestui program.

Cardif este o companie de asigurari detinuta de grupul francez BNP Paribas si este lider mondial in domeniul produselor de asigurare atasate creditelor. In Romania, Cardif este operationala de la finalul anului 2006, fiind o companie specializata in distributia produselor de asigurare in sistemul bancassurance. La finalul anului trecut, Cardif Romania a devenit lider in ceea ce priveste asigurarile atasate creditelor de consum acordate in lanturile de retail.

UniCredit Leasing este liderul pietei de leasing din Romania si acopera cele trei segmente principale de leasing: auto, imobiliar si de echipamente. Compania dispune de o retea de 17 sucursale la nivel national.

Marsh, liderul mondial in brokeraj in asigurari si consultanta de risc, are peste 23.000 de angajati si ofera servicii clientilor din peste 100 de tari.