In 2009, afacerile companiei s-au situat la 7,2 milioane euro.

"Din perspectiva businessului, Best Distribution se afla pe un trend ascendent ca valoare, dar unul aplatizat de problemele specifice perioadei socio-economice in care se afla Romania", se arata intr-un comunicat.

Compania estima, la finalul anului trecut, ca afacerile vor atinge noua milioane de euro, cu 25% mai mult decat anul trecut, evolutie influentata, printre altele, de vanzarile inregistrate de jocul World of Warcraft: Cataclysm.

In 2010, romanii si-au aratat cu preponderenta interesul pentru categoria multiplayer online (MMORPG), cele mai bine vandute fiind World of Warcraft, urmate de Starcraft 2 Wings of Liberty. Acestea sunt urmate de FIFA 11, Sims 3 si Call Of Duty Black Ops.

Citeste si:

Pentru acest an compania vizeaza o majorare cu 10% a cifrei de afaceri.

"Vrem o crestere de 10 procente a cifrei de afaceri. In ultimii ani piata a crescut si pe zona de public feminin si persoane din afara ariei de varsta specifica pentru utilizatorii de jocuri video", a declarat directorul general al Best Distribution, Andreea Allardin.

Best Distribution a fost infiintata in 1998, iar din 2008 a fost preluata integral de compania CD Media din Grecia, unul dintre principalii distribuitori de jocuri din Europa de Est.